AcasăAlbaniaImpresiile unor clujeni, în vacanță la mare în Albania: ”E incredibil de...

Impresiile unor clujeni, în vacanță la mare în Albania: ”E incredibil de curat! Avem mult de învățat de la acești oameni”

-

Litoralul din Albania este tot mai atractiv și pentru clujeni. Vladimir și Carmen au ajuns în satul Ksamil, de unde zilnic fac excursii în diverse puncte ale litoralului albanez.

Cazarea e în Ksamil costă între 350 si 1500 euro. ”Noi avem cazare de 800 de euro, dar am avut reducere la booking si am plătit doar 500 de euro. Cu mașina prin Bulgaria faci cam 1350 km și durează aproximativ 18-20 de ore”, a relatat Vladimir.

Stațiunile sunt extrem de curate, iar prețurile sunt foarte bune.

E surprinzător de curat, deci nu vezi un chiștoc pe jos pe stradă, pare că e măturat non-stop deși n-am văzut pe nimeni să facă curățenie.

O cafea e undeva la 150 leka, adică cam 6 lei aproximativ, un cappuccino e undeva la 200 leka, cam 8.5 lei. O pizza e undeva între 600 și 900 leka, adică între 25 si 50 lei.

Mâncarea e super bună, nu sunt semipreparate, doar mâncare proaspătă. 

Ca si urbanizare, e destul de haotic. Se construiește fără noimă și se simte aerul de România anilor ‘95.

mai mult la /www.stiridecluj.ro/

 

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston,...

Cel putin 22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston, Maine! Atacatorul este inca in libertate, cautat de fortele speciale… Peste 22...