AcasăAlbaniaPrima vacanță în Albania a unor turiști români: "Când mergi pe partea...

Prima vacanță în Albania a unor turiști români: „Când mergi pe partea din spatele plajei parcă ești în Ucraina după război”

-

Unii turiști români au renunțat la destinațiile tradiționale pentru vacanța de vara și explorează locuri noi, anul acesta.

Este cazul unei familii care a mers pentru prima oară la mare în Albania. O româncă a împărtășit pe Facebook impresiile la cald despre această experiența. Aceasta s-a referit la cazare, plajă, mâncare și traseu, însă a formulat și sfaturi pentru cei care planifică să viziteze Albania, într-o postare pe Facebook:

„Albania primul an.

Mă gândeam să spun și experiența noastră, pentru că nu am găsit niciunde detaliile pe care aș fi vrut să le știu înainte să merg.”

Cazarea

„Am stat în Durres la hotel Zanzi 3*, camere de 3*, aer condiționat, micul dejun a fost cam același mereu, dar important era că mereu era mâncare pentru toată lumea, personalul super de treabă și ok, curățenia era curățenie, problema lor e că nu au parcări, și problema parcărilor in Albania e urâtă. Cel puțin pt o persoana stresata ca mine, dar băieții de la hotel au fost drăguți și ne-au parcat mașina ei, pe marginea drumului când s.a eliberat locul, doar că nu prea poți pleca cu mașina de acolo, ceea ce e nasol.”

Plaja

„Curată, îngrijită, nisip, normal că apa nu e limpede când e cu nisip, dar nici murdară nu o pot numi, a fost ideal pentru copii, iar intrarea în apa, a fost super faină, fiind apa mica și copii având mult spatiu, încât oamenii nu stăteau apropiați unii de alții… Trebuia să mergi mult în larg pentru a avea apă până la piept.”

mai mult la :  ziare.com/vacanta/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston,...

Cel putin 22 morti si peste 50 raniti intr-un atac armat din Lewiston, Maine! Atacatorul este inca in libertate, cautat de fortele speciale… Peste 22...